Tulis Tangan Kiri


Leave a comment

Setengah Jam Jerr Air Balang Dah Habiss Di Pesta Tanglung , Kepong K.Lumpur?WOW!!

 

LOKASI:Masjid Amaniah Kepong

TArikh: 7 Okt 2017

Masa: 8.00 pm

Kali ini kami memenuhi tempahan 2 air balang daripada Hajah Mah Lee untuk Pesta Tanglung di Masjid Amaniah Kepong.Jus durian belanda dan mata kucing menjadi pilihan Puan Hajah.Memang mercik la jawabnya! Kena dengan selera saudara- saudari cina muslim yg datang masa tu.Pukul 8 pm masa mula2 bancuh air balang pun dah ramai yang beratur dan minta kami cedukkan air.Setengah jam kemudian habisss..Mana yang tak sempat rasa tu …kesian la.Ramai sangat!Next time kena order lebih la gitu.

Sudah tentu jus durian belanda yg habis paling awal..kemudian air mata kucing.Bila 2 air balang yang powerr ni dah habis, barulah tetamu yang datang beralih minum air sirap kat hujung meja.

Terima kasih pada Hajah Mah Lee dan semua tetamu.

—————————————————————–

-Untuk tempahan katering air balang bulan Nov dan Dis 2017, dibuka sekarang!

-Open order untuk sabtu dan ahad sahaja (hujung minggu).

-Mulai okt 2017, minima order 3 balang utk area K.lumpur, Putrajaya, bangi, semenyih dan kajang.

-Harga Promosi :RM100 per balang

-Whatsapp ke 0178471972 atau pm inbox.

Advertisements


Leave a comment

Katering Air Balang

 

IMG-20160803-WA0073

20160803_112223-120160803_112259-120160803_14541620160803_112357

 

Puasa pun belum, dah nak sembang pasal hari raya?

Tapi ni story last year.Throwback Jamuan Aidilifitri 2016..Elok saja bazar ramadan berakhir, trend jamuan hari raya di opis-opis pula.Jadi Air balang JuicyLicious pun tak duduk diam.Kami bersama-sama memeriahkan majlis jamuan sempena aidilifitri di Putrajaya.

Menu air buah yang direquest adalah jus durian belanda,tembikai dan mango.Pilihan yang bijak untuk sejukkan tekak dengan jus buah yang 100% pure.

Well…seperti dijangka air rare iaitu jus durian belanda habis dulu!

Nak booking katering air balang JuicyLicious awal-awal untuk jamuan korang lepas raya nanti boleh whatsapp or pm tepi.

Atau kalau nak belajar buat resipi air balang sepower abang pun boleh, klik laju-laju link di bawah.

https://www.klikjer.com/members/idevaffiliate.php…