Tulis Tangan Kiri


Leave a comment

Ebook Jus Durian Belanda 2017

http://www.bisnesairbalang

Alhamdulillah,mac 2017 saya telah selesai update ebook Bisnes Air Balang.Seperti yang dijanjikan,siap kemaskini harga ebook baru adalah RM80…bukan lagi Rm60 macam tahun lepas.Siapa yang sempat beli harga lama kira beruntung sebab ebook tu dah powerr..Dan of course la versi baru bertambah power lagi dengan 15 resipi kesemuanya.

Lama saya tak sentuh tentang jus durian belanda dalam blog ini.Walaupun setiap tahun penjual jus durian belanda akan bertambah tapi don’t worry at all.Saingan jual air macam tu la.Teruskan secara konsisten jual jus durian belanda.Dalam ebook bisnes air balang ,saya telah kongsi resipi jus durian belanda tersebut dari awal hingga akhir.Di bulan ramadan ,tak ramai yang jual jus durian belanda..jadi orang ramai akan serbu gerai anda.itu pun kalau anda follow resipi jus durian belanda yang saya share tu betul-betul.

Tip daripada saya, jangan buang masa cari real buah durian belanda yang kadang-kadang saja dijual di pasaraya atau pasar.Belum tentu buah tersebut elok dan boleh digunakan untuk buat jus.Sebab buah durian belanda ni cepat buruk dan jadi masam.Bila jadi begitu,tak ada cara lain…buangkan saja buah tu!Sayangkan?beli buah mahal-mahal tapi tak dapat digunakan.

Untuk tip dan detail boleh baca ebook jus durian belanda.?ebook bonus yang sangat bernilai dalam ebook Bisnes Air Balang.

‚Äč