Tulis Tangan Kiri

Ebook Rahsia Jus Bazar Ramadhan Versi Update 2015

Ebook Rahsia Jus Bazar Ramadhan update 2015 masih boleh dibeli.

Tawaran istimewa Ebook RM60 sahaja. Ebook versi update 2015 telah dikemaskini dengan info terbaru mengenai bisnes bazar ramadhan.

Tawaran harga ebook diskaun bakal ditutup danharga ebook akan dinaikkan bila-bila saja lagi!

Maklumat lanjut boleh klik di link di bawah:-

http://www.jusbazaramadan.com/

Dapatkan sekarang!

Klik sini untuk beli  http://www.jusbazaramadan.com/indexorder2.html

 

38 thoughts on “Ebook Rahsia Jus Bazar Ramadhan Versi Update 2015

  1. saya berminat untuk membeli ebook ini.macam mane nak order? ada contact number tak?

  2. Salam, saya nk tanya pembelian ebook tu masih di buka ker?

  3. mana nak beli buku ini secara cash….

  4. masih ade lg tak ebook ni?

  5. Saya berminat nak beli ebook saudara, saya dah email kpd saudara mizzan tapi tak ada respon pun…

  6. Harap saudara mizzan dapat respon email saya dgn segera mazli916@gmail.com

  7. Salam,Saya minat nk beli resepi ini.

  8. saya dah pon membuat bayaran. tapi page not found utk beri maklumat pembayaran. pelase respon.. saya dah emailkan ke mizzan11@gmail.com semua bukti pembayaran.

  9. tolong ye.. saya nak jawapan secepat mungkin. email saya hshjohor@gmail.com
    terima kasih🙂

  10. Salam
    Sy dh buat byaran n dh isi form pengesahan tp page not found..
    Boleh respond secepat mungkin.
    Tq admin.

  11. Payment done.. Dah email info bayaran. Harap respon secepat mungkin ye..

  12. Saya dah buat bayaran melalui m2u tapi bile nak tekan pada pengesahan bayaran keluar error 404 kenapa ya?

  13. Salam.
    Saya juga dah buat payment tadi & isi form tapi page not found. Tolong respon segera…Tq.

  14. Saya telah membuat pembayaran tetapi selepas hantar borang pengesahan keluar page NOT FOUND

    Tolong respond

    Terima kasih

  15. Salam,Saya minat nk beli resepi ini.

  16. masih buka lagi ke buku ni..berminat nak beli..

  17. encik tolong respon ye. saya da buat pembayaran melalui maybank. tp selepas membuat pengesahan pembayaran, page not found.

    tolong respond encik. TQ

  18. Salam. Saya berminat dengan buku ni. Boleh email saya detail tak? Terima kasih

  19. Slm ..pm detail..sy berminat

  20. Salam, sy da buat pembayaran melalui cimb tp belum dpt ebook..mohon maklum bls tuan. Tkasih

  21. salam saya dh buat pembayaran pada 15/5.. masih belum dapat ebook tu..

  22. Aslmkm…sy merupakan peniaga air balang…sy sngt bminat dengan ebook tuan.d mne sy bole beli buku ni secara cash..hrp tuan dpt membntu sy..

  23. Salam..pm detail kt nuraima13@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s