Jualan Air Balang Di Sabah Sold Out!

Ya betul…

Asalkan buat sampai jadi.

Lokasi walau di mana pun di Malaysia ni bukan menjadi halangan.Sebab itu origin latar belakang pembeli Ebook Bisnes Air Balang datang from everywhere.Terlatest adalah urang Sabah,Kota Marudu.

Dia baru beli ebook dan tak tunggu lama selepas tu terus berniaga.Itu pun katanya baru mencuba 1 jenis resipi sahaja untuk test power.Hasilnya not bad at all.Dah licin!

Good job boss!

Jadi jangan tunggu bulan ramadan untuk mulakan bisnes air balang.Sekarang pun boleh.Warm up dulu kasi panas.Mana yang terkurang,sempat lagi adjust.Kena tau beza di antara penceduk air balang dengan gayung mandi.Takkanlah itu pun kau nak tanya abang juga,kan?hihi…

Untuk beli ebook Bisnes Air Balang ( sementara harga masih belum naik) boleh klik di link di bawah:

atau whatsapp 0178471972

http://bit.ly/2CyNkbT

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s