Teh Ais Balang Viral

Teh ais pun boleh viral sekarang ni.Teh ais cincau,teh peng,teh ais madu lah dan macam-macam lagi nama.

Siapa sangka siapa menduga teh ais yang biasanya kita hidangkan dalam cawan, kini dijual dalam balang air pasar malam.

Macam biasa apabila sesuatu produk itu sedang meletop,ramai yang jadi usahawan teh ais balang.

Jual teh ais sejenis saja pun dah cukup untuk buat side income.Rezeki, ye dak?

Apa pun saya melihat kewujudan teh ais balang ini sebagai satu perkembangan yang positif.Saingan yang sihat untuk jus air balang yang lain.Lebih banyak pilihan kepada pembeli, itu lebih bagus.

Tetapi berapa lama pula jangka hayat teh ais balang viral ini akan bertahan dalam pasaran?

Selaku Nostradamus Air Balang, jangkaan saya adalah 2 tahun.Paling lama 3 tahun ia akan hot dan jadi terkenal sebelum perlahan-lahan jadi bisnes ini akan sunyi sepi.

Contohnya dah banyak seperti bisnes air kopi jalanan,air jambu,ice blended dan lain-lain.

Lumrah alam bisnes viral begini,cepat naik time turun nanti pun laju juga.

Pepatah orang Russia pernah berkata “rebut peluang sementara ia masih hot!”Jadi teruskanlah meramaikan dan menjadi peniaga teh ais balang di tepi jalan.Huhuhu…

Atau pun tambah knowledge resipi air balang terpowerr dengan klik di sini.

https://bit.ly/2CyNkbT

Dan of course lah resipi air teh viral sama macam peniaga lain jual tu ada dalam ebook ini.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s