Jualan Air Balang Di Sabah Sold Out!

Ya betul…

Asalkan buat sampai jadi.

Lokasi walau di mana pun di Malaysia ni bukan menjadi halangan.Sebab itu origin latar belakang pembeli Ebook Bisnes Air Balang datang from everywhere.Terlatest adalah urang Sabah,Kota Marudu.

Dia baru beli ebook dan tak tunggu lama selepas tu terus berniaga.Itu pun katanya baru mencuba 1 jenis resipi sahaja untuk test power.Hasilnya not bad at all.Dah licin!

Good job boss!

Jadi jangan tunggu bulan ramadan untuk mulakan bisnes air balang.Sekarang pun boleh.Warm up dulu kasi panas.Mana yang terkurang,sempat lagi adjust.Kena tau beza di antara penceduk air balang dengan gayung mandi.Takkanlah itu pun kau nak tanya abang juga,kan?hihi…

Untuk beli ebook Bisnes Air Balang ( sementara harga masih belum naik) boleh klik di link di bawah:

atau whatsapp 0178471972

http://bit.ly/2CyNkbT

Advertisements

Teh Ais Balang Viral

Teh ais pun boleh viral sekarang ni.Teh ais cincau,teh peng,teh ais madu lah dan macam-macam lagi nama.

Siapa sangka siapa menduga teh ais yang biasanya kita hidangkan dalam cawan, kini dijual dalam balang air pasar malam.

Macam biasa apabila sesuatu produk itu sedang meletop,ramai yang jadi usahawan teh ais balang.

Jual teh ais sejenis saja pun dah cukup untuk buat side income.Rezeki, ye dak?

Apa pun saya melihat kewujudan teh ais balang ini sebagai satu perkembangan yang positif.Saingan yang sihat untuk jus air balang yang lain.Lebih banyak pilihan kepada pembeli, itu lebih bagus.

Tetapi berapa lama pula jangka hayat teh ais balang viral ini akan bertahan dalam pasaran?

Selaku Nostradamus Air Balang, jangkaan saya adalah 2 tahun.Paling lama 3 tahun ia akan hot dan jadi terkenal sebelum perlahan-lahan jadi bisnes ini akan sunyi sepi.

Contohnya dah banyak seperti bisnes air kopi jalanan,air jambu,ice blended dan lain-lain.

Lumrah alam bisnes viral begini,cepat naik time turun nanti pun laju juga.

Pepatah orang Russia pernah berkata “rebut peluang sementara ia masih hot!”Jadi teruskanlah meramaikan dan menjadi peniaga teh ais balang di tepi jalan.Huhuhu…

Atau pun tambah knowledge resipi air balang terpowerr dengan klik di sini.

https://bit.ly/2CyNkbT

Dan of course lah resipi air teh viral sama macam peniaga lain jual tu ada dalam ebook ini.