Tempahan Air Jagung

 

Siap untuk customer pick up!

180-200 botol air jagung sehari untuk event di K.L.Plus minus event tu berlangsung dalam 8-9 hari jugak.Mau tak menangkap pinggang kami nak siapkan order macam ni. Apa pun dah settle semua.

Lepas ni dapat rehat sekejap je utk betulkan urat yg bersimpuh dan mana-mana otot yang krem. Sebab next order utk November is coming…is coming!

Advertisements

Setengah Jam Jerr Air Balang Dah Habiss Di Pesta Tanglung , Kepong K.Lumpur?WOW!!

 

LOKASI:Masjid Amaniah Kepong

TArikh: 7 Okt 2017

Masa: 8.00 pm

Kali ini kami memenuhi tempahan 2 air balang daripada Hajah Mah Lee untuk Pesta Tanglung di Masjid Amaniah Kepong.Jus durian belanda dan mata kucing menjadi pilihan Puan Hajah.Memang mercik la jawabnya! Kena dengan selera saudara- saudari cina muslim yg datang masa tu.Pukul 8 pm masa mula2 bancuh air balang pun dah ramai yang beratur dan minta kami cedukkan air.Setengah jam kemudian habisss..Mana yang tak sempat rasa tu …kesian la.Ramai sangat!Next time kena order lebih la gitu.

Sudah tentu jus durian belanda yg habis paling awal..kemudian air mata kucing.Bila 2 air balang yang powerr ni dah habis, barulah tetamu yang datang beralih minum air sirap kat hujung meja.

Terima kasih pada Hajah Mah Lee dan semua tetamu.

—————————————————————–

-Untuk tempahan katering air balang bulan Nov dan Dis 2017, dibuka sekarang!

-Open order untuk sabtu dan ahad sahaja (hujung minggu).

-Mulai okt 2017, minima order 3 balang utk area K.lumpur, Putrajaya, bangi, semenyih dan kajang.

-Harga Promosi :RM100 per balang

-Whatsapp ke 0178471972 atau pm inbox.

HABISSLAH!…Tak Sampai 3 Jam Air Jagung Peniaga Pasar Malam Ini SOLD OUT!

 

Lintas langsung dari pasar malam Subang…

Alhamdulillah cuaca hari ni cantik dan tak hujan.Jadi sales air balang pun laju macam air mengalir.Rezeki, rezeki..Syukur!

Air jagung yang pekat, sedap n powerrr kompom la licin dulu.Dalam 3 jam semua sudah clear.Kena terjah dengan orang Subang hari ni.

Terima kasih kepada puan Nawwar Nasrul yang terus setia dapatkan dan repeat order pati air jagung dari kami.

Untuk try order pati air jagung whatsapp 0178471972..Kualiti pati air jagung terbaik.

Tiada minima order.Pm laju-laju sekarang!

PATI AIR JAGUNG KAWW UNTUK PENIAGA PASAR MALAM

 

Hari ini kami selesai delivery 4 botol pati air jagung 5 liter ke kastemer tetap yang berniaga di pasar malam area lembah klang.Apa yang specialnya, dengan kami tak ada minima botol per order atau harga pakej mahal-mahal.Kalau kau nak order 1 botol dulu pun boleh, sebab kami faham korang nak test power n try kaww atau tak pati air jagung ni.

Well daripada feedback yang dah ambik pati jagung ni regularly,rasa dia sama kaww dengan pati jagung yang dah established di pasaran skg.Paling penting pati air jagung ini masih dijaga kualiti , kepekatan, likat dan kesedapannya. So air jagung ni gerenti cepat sold out!

Supaya kau tak tertanya-tanya mana boleh dapat pati air jagung kaww ini, kat bawah kami bagi info:

-Pati air jagung kaww: RM55 :5 liter
-Sesuai untuk peniaga air balang dan pasar malam
-Pick up area :Tesco Kajang
-Delivery ke Semenanjung Malaysia, Sabah n Sarawak dikenakan cas penghantaran
-Order /whatsapp ke 0178471972
-Sukatan , tip dan bancuhan yang tepat dan kaww akan diajar sebaik confirm order.

Begini Caranya Peniaga Pasar Malam Ini Jual Air Jagung Yang Sedap,Pekat,melekat hingga SOLD OUT!

 

 

Wahai Citizen of Subang!

Lepas ni u all dah tak perlu risau atau kempunan bila nak minum air jagung yang sedap dan POWERRR.Tak payah pergi jauh-jauh lagi…sebab air jagung tu dah mulai dijual pasar-pasar malam area Subang oleh seorang usahawan pasar malam…From Kajang now in Subang.

Terima kasih kerana setiap minggu konsisten mendapatkan pati air jagung juicylicious direct daripada kami.Hujan-hujan pun tetap sold out air jagung tu…tahniah!

Selain itu beliau yang turut menjual beberapa jenis air balang lagi yang juga mantop2…macam jus nenas, teh ais kaww dan tembikai.Mau kecur air liur tu kan tengok jus nenas…

Jom serbu gerai air balang ni!

============================================
-Pati air jagung pekat,likat dalam botol 5 liter

-Tiada minimum order-1 botol pun boleh (Self Pick up di Kajang sahaja).

-Untuk Order Whatsapp ke 0178471972(mizan)