Tulis Tangan Kiri

Katering Air Balang

Leave a comment

 

IMG-20160803-WA0073

20160803_112223-120160803_112259-120160803_14541620160803_112357

 

Puasa pun belum, dah nak sembang pasal hari raya?

Tapi ni story last year.Throwback Jamuan Aidilifitri 2016..Elok saja bazar ramadan berakhir, trend jamuan hari raya di opis-opis pula.Jadi Air balang JuicyLicious pun tak duduk diam.Kami bersama-sama memeriahkan majlis jamuan sempena aidilifitri di Putrajaya.

Menu air buah yang direquest adalah jus durian belanda,tembikai dan mango.Pilihan yang bijak untuk sejukkan tekak dengan jus buah yang 100% pure.

Well…seperti dijangka air rare iaitu jus durian belanda habis dulu!

Nak booking katering air balang JuicyLicious awal-awal untuk jamuan korang lepas raya nanti boleh whatsapp or pm tepi.

Atau kalau nak belajar buat resipi air balang sepower abang pun boleh, klik laju-laju link di bawah.

https://www.klikjer.com/members/idevaffiliate.php…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s