Tulis Tangan Kiri

KATERING AIR BALANG

Leave a comment

Selain daripada jual air dalam botol dan balang, Abam JuicyLicious juga buat katering air balang untuk kenduri kahwin, tahlil dan doa selamat atau majlis kesyukuran sebab kau baru bersunat sekali lagi.

Suka hati kau lah nak order 3,5 atau 10 balang air yang power-power untuk tetamu minum…Macam jus buah naga,jus durian belanda dan jus mango dan air jagung dalam gambar di bawah.

Eh,eh…Caliph Buskers pun ada tu.

4 balang jus buah sold out pukul 2.00 pm.Air sirap yang disediakan percuma,orang tak pandang pun.

Kau pun mesti bosan minum air sirap je bila datang kenduri orang,kan?

p.s:Thanks to Big Boss JenamaSendiri.com, Doc Amin Abdullah kerana memilih katering air balang JuicyLicious untuk event ini!

 

 

 

 

 

http://www.bisnesairbalang.com/

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s