Tulis Tangan Kiri

Jual Air 1 Balang Saja,Untung Ke?

Leave a comment


Ini soklan cepu emas yang kerap masuk inbox website mixzan.worpress.com.Oleh sebab saya sibuk sampai dah makin jarang update blog jadi soalan-soalan tu disimpan rapi menajdi pekasam.

Okeh.Apasal kau nak jual air 1 balang je?

Tak cukup bajet ?…Duit BRIM kau dah abis bayar deposit kereta Iriz eh?

Abang fahammm dan rasai denyut nadi rakyat macam korang.

Sebenarnya boleh jual air 1 balang dan untung kaww-kaww tapi ada caranya.Sifir mudah jual air balang ni camni,untung paling sikit dalam puluh-puluh RM.Time sedap sikit bila untung ratus-ratus.Kalau ribu-ribu untung jual air balang sehari pun boleh dapat.

Yang penting kau tau air apa tengah in sekarang.Kalau tahun 2015-2016 air mangga ,2017 ni air jagung sedang laris di pasaran.Ada peniaga air jagung ni boleh dapat income 1k lebih sehari jual sejenis air balang saja.Asalkan air balang sedap,lokasi berniaga pun terbaik untung main terlajak ribbu-tibu sehari ni adalah realiti.Kau pun boleh buat.

Jual air 1 jenis ,1 balang yang paling orang suka.Itu la secret resepinya.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s