Tulis Tangan Kiri

Jual Air Milo Di Pasar Malam

Leave a comment

Sekarang ni dah menjadi seperti suatu trend ada peniaga yang jual satu jenis air saja di pasar malam.Berbanding orang lain yang susah payah jual sampai 12 balang air, dia cuma jual sejenis air iaitu air milo.Pernak nampak tak gerai air milo ni?Alaaa….yang ada banner milo,cup pun milo.Tapi mereka ni bukanlah agen milo.Cup milo tu boleh beli pada pembekal atau kilang cawan plastik .

Tak salah pun cara dia tu malah saya rasa peniaga air milo sejenis ini penjual yang bijak. Mengapa perlu habiskan duit modal untuk beli balang air banyak-banyak tapi in the end kesemua balang air tu bukan boleh muat pun dalam kereta kancil untuk berniaga?

Tapi satu je yang tak best,air milo tu tawar.Tak pasti sebab kedekut milo atau tak pandai bancuh.Tak pekat.Kalau lah brader-brader ni buat bagi sedap sikit, barulah terbaik.

Untung pun ada naik.

 banner bab300x250

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s