Tulis Tangan Kiri


Leave a comment

Ebook Bisnes Air Balang 2016!

Ebook Bisnes Air Balang kini dah terbit!Sejak April 2016 lagi dah dijual dengan sangat hot di pasaran online.Ebook terbaru daripada penulis yang sama Ebook Rahsia Jus Bazar Ramadan iaitu Mizan Sulaiman (saya la tu!).

Meh kita preview sikit ebook tu ya.

banner bab300x250

Ebook Bisnes Air Balang ditulis berdasarkan pengalaman berniaga di bazar ramadan sejak 2008 dan paling latest masa 2015. Jadi kandungan ebook ni lebih segar,power  dan ikut trend. Saya kongsikan segala-galanya dalam ebook tu.

Jangan lupa beli okayyy!

Untuk maklumat lanjut klik di bawah.

banner bab468x60

 


Leave a comment

Jual Air Milo Di Pasar Malam

Sekarang ni dah menjadi seperti suatu trend ada peniaga yang jual satu jenis air saja di pasar malam.Berbanding orang lain yang susah payah jual sampai 12 balang air, dia cuma jual sejenis air iaitu air milo.Pernak nampak tak gerai air milo ni?Alaaa….yang ada banner milo,cup pun milo.Tapi mereka ni bukanlah agen milo.Cup milo tu boleh beli pada pembekal atau kilang cawan plastik .

Tak salah pun cara dia tu malah saya rasa peniaga air milo sejenis ini penjual yang bijak. Mengapa perlu habiskan duit modal untuk beli balang air banyak-banyak tapi in the end kesemua balang air tu bukan boleh muat pun dalam kereta kancil untuk berniaga?

Tapi satu je yang tak best,air milo tu tawar.Tak pasti sebab kedekut milo atau tak pandai bancuh.Tak pekat.Kalau lah brader-brader ni buat bagi sedap sikit, barulah terbaik.

Untung pun ada naik.

 banner bab300x250