Tulis Tangan Kiri

BORANG BAZAR RAMADAN 2016!

Leave a comment

Ya, puasa lagi 2 bulan..Lebih kurang.Di putrajaya dah lama closed permohonan tapak bazar ramadan.Lain-lain tempat macam di Klang, ada yang baru buka dan nak edar borang tapak bazar ramadan.Dengor kabor di Klang pakai sistem undi…tapi tak bermakna hantar je borang confirm dapat berniaga.Tak tahu kenapa.

Mungkin nak limit peniaga banyak mana, senang nak pantau atau saja-saja nak menyusahkan orang nak cari rezeki di bulan ramadan.Prosedur dan syarat-syarat nak berniaga di bulan puasa di sesetengah tempat kadang-kadang terlalu ketat…dan pelik.Kalau syarat-syarat yang biasa tu aku faham. Maybe Pbt ni ingat sales sehari boleh dapat 1 juta RM.Atau peniaga bazar ramadan pakai kereta paling cikai BMW.

Jadi peniaga kecil begini lah nasib badan.Tak apa.Penuhkan dan turuti saja mereka.

 

banner bab300x250

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s