Tulis Tangan Kiri


Leave a comment

Air Balang Vs Air Buah Part 3

Dekat 2 bulan berlalu blog ni kosong tanpa ada new post. Mesti sesiapa yang terbaca blog ni dah bosan.Bila la brader ni share cerita baru? Actually bila dalam real life banyak benda lain yang perlu disetelkan, aku lupa pada kau wahai blog.

Tapi aku akan cuba post pasal bisnes air ni kerap-kerap sikit sebab aku tau setiap tahun ramai newbie yang mahu berniaga bisnes air balang or what so ever.At least mana yang baik dapat dijadikan panduan.

Sambung sikit lagi pasal bisnes air buah blend.Walau trending sekarang pesen blend air buah depan pelanggan, tak kiralah di pasar malam,pasar tani atau pasar ramadan,bisnes camni tetap tak dapat lawan sesetengah air balang .

Ada tak peniaga tu blend depan-depan air soya, air jagung, air bandung, air cincau atau air mata kucing?Memang tak ada, kan…Jenis air evergreen camtu hanya boleh dapat dibeli dan minum sedap-sedap daripada peniaga air balang.Sekian.

 

banner bab300x250

 

 

Advertisements