Tulis Tangan Kiri

Ebook Jus Kedondong Asam Boi Dan Jus Durian Belanda 2015

Leave a comment

Ebook Jus Kedondong Asam Boi dan Jus Durian Belanda kini sudah boleh dibeli.

Beli  ebook yang telah dikemaskini hingga Januari 2015 sekarang.  Harga diskaun adalah RM30 sahaja dan tawaran harga diskaun ini akan tamat bila-bila sahaja! Confirm punya akan naik harga!

Untuk beli ebook Jus kedondong asam boi dan jus durian belanda 2015, sila emel ke mizzan11@gmail.com untuk maklumat pembayaran selanjutnya.

Mengapa perlu jual 2 jenis jus di atas bulan puasa nanti? Baca entry saya sebelum-sebelum ni untuk tau. Sepanjang 2014-2015 saya dah menjual di banyak tempat dan 2 jus tersebut sentiasa sold out. Saya pasti ramadan 2015 nanti ia akan Booom dan laris!

Antara kandungan ebook tersebut adalah:

*Resepi jus kedondong asam boi (panduan step by step bergambar)

-berapa kilo kedondong, berapa paket asam boi digunakan untuk hasilkan jus yang sedap dan digilai ramai.Buat segelas jus kedondong asam boi memang mudah, tapi kalau satu balang pasar malam tu berapa sukatan perlu digunakan? 

-Di mana nak beli semua bahan resepi jus tu? Buah kedondong susah nak nak jumpa di pasaran.Tapi saya akan bagitau lubuk bekalan buah kedondong yang selalu beli. Anda start enjin kereta terus pergi ke tempat yang saya maksudkan itu dengan mudah.

-Tip dan petua hasilkan kedondong yang sedap..Terlepas baca bab ni anda akan tersalah buat jus kedondong asam boi.Jus yang anda jual akan jadi tak sedap, kelat gila dan bergetah! Siapa yang nak beli kalau jus tak sedap gitu? Baik minum air sirap.

-Peralatan..Untuk menjamin jus kedondong asam boi anda sedap, anda perlukan satu peralatan rahsia yang sangat penting dan Wajib ada. Peralatan tersebut murah saja, harga tak sampai RM5 pun.Hanya bakal pembeli ebook saja tau rahsia ini.

 

UPDATE 2016:Untuk beli ebook kedondong klik di bawah.

banner bab300x250  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s