Tulis Tangan Kiri

Generator buatan China

Leave a comment

Hai!

Lama tak update blog. Kesian kau blog.Nah, belanja satu artikel!

Minggu lepas aku ke kedai lampu. Kedai Hardware elektrik sebenarnya.Di sebelah kedai tu ada kedai yang jual barang-barang mesin.Aku singgah masuk dalam kejap, nampak la generator set. Macam-macam brand ada Honda, Yamaha…brand made in China pun ada. Harga gen set made in China tu lebih kurang 500-600RM. Kalau pandai kowtim maybe boleh kurang kot. Aku bukan nak beli pun.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s