Tulis Tangan Kiri


Leave a comment

Generator buatan China

Hai!

Lama tak update blog. Kesian kau blog.Nah, belanja satu artikel!

Minggu lepas aku ke kedai lampu. Kedai Hardware elektrik sebenarnya.Di sebelah kedai tu ada kedai yang jual barang-barang mesin.Aku singgah masuk dalam kejap, nampak la generator set. Macam-macam brand ada Honda, Yamaha…brand made in China pun ada. Harga gen set made in China tu lebih kurang 500-600RM. Kalau pandai kowtim maybe boleh kurang kot. Aku bukan nak beli pun.

Advertisements