Tulis Tangan Kiri

Offer Tapak Pasar Ramadan 2014 Tapi Puasa Lambat lagi

Leave a comment

” Puasa nanti masuk Pasar Ramadan abang la, sini meriah,”

Brader penganjur pasar ramadan yang ligat bekerja itu buat tawaran pada aku. Baru bulan January 2014 tapi dia dah sembang event Jun-Julai 2014. Ada 5 bulan lebih lagi. Jauh betul pandangan brader ni.

” Tengok dulu la bang… PARAM kat sini jauh dari rumah saya.Tak larat nak handle nanti.” balas saya. Kalau ada robot atau klon lain cerita. Boleh suruh klon diri sendiri itu jaga gerai di mana-mana pasar ramadan serentak.

” Apa kau takut…orang datang sini punyalah ramai. Tapak nanti abang boleh bagi punya. ” Bukan la bagi free gitu saja. Bayar tapak tetap harga sama. Cuma brader ni boleh adjust and reserve awal-awal tapak yang hot sikit bila nak berniaga nanti. Dapat sebelah kambing bakar pun best. Bau wangi asap kambing bakar menusuk sampai berbuka.

” Hmmm…nanti kalau saya nak saya cari abang. Sekarang belum terfikir pun “

Saya terus balik rumah. Brader tu teruskan kerja dia. Puasa kan lambat lagi.

Klik sini kalau nak niaga jus yang sedap-sedap bulan puasa nanti. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s