Tulis Tangan Kiri

Dalam Proses Kemaskini Ebook Rahsia Jus Bazar Ramadhan

2 Comments

Kali terakhir ebook Rahsia Jus Bazar Ramadhan dikemaskini ialah sekitar Julai-Ogos 2013. Sekarang dah 5 bulan berlalu. Ada saja cerita dan pengalaman baru dalam berniaga yang saya kutip tapi tak sempat ditulis ke dalam ebook berkenaan. Jadi saya akan update ebook tersebut mungkin paling lewat hujung Januari 2014. Paling ekspress 2 minggu saja lagi siap la. Itu pun jika idea berdesup datang.

Edisi kemaskini ebook kali ini akan lebih banyak gambar, huraian panjang yang jelas, tip dan panduan berniaga. Paling power saya akan dedahkan beberapa resipi jus baru yang dijamin meletup sales tak kira jual di pasar malam, bazar ramadan, karnival atau tepi jalan!

Harga ebook mulai Jan 2014 akan saya naikkan. Memang akan jadi mahal sedikit tapi sangat berbaloi melabur untuk ilmu jika anda berniat menjadi peniaga air tahun depan.Beli sekarang untuk dapatkan harga asal RM50 ya! 

 

 

2 thoughts on “Dalam Proses Kemaskini Ebook Rahsia Jus Bazar Ramadhan

  1. Sy berminat nak dptkn buku ebook,rahsia juz bazar ramadhan..masih valid lagi tak harge ni,tolong wassap sy 013563 6362 / 0146183552..arel..sy sgt2 brmint

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s