Tulis Tangan Kiri

Cara Mudah Lagi Express Dapat Tapak Bazar Ramadan

2 Comments

Semua orang ingin benda mudah.Nak perkara senang. Kalau boleh berlari laju-laju, why susah-susah nak bertatih-tatih, betul tak?Sebab itu ramai yang berebut-rebut apply tapak bazar ramadan yang famous amos. Then tapak bazar ramadan yang murah itu akan dijual dengan harga ribu-ribu. Mesti ramai yang menunggu untuk dapatkan tapak bazar ramadan cara mudah lagi super express begini…Standby saja duit banyak-banyak.

Tapi ada juga yang dapat tapak bazar ramadan percuma tanpa disangka-sangka.Seperti seorang yang saya kenali sebelum puasa tahun lepas. Walaupun dia tak tahu apa-apa pasal berniaga. Dia berusaha mencari produk untuk diniagakan..Minta pendapat saya.Buat apa susah payah berniaga, jual tapak bazar ramadan tu kan lagi untung?

Dia setuju bila saya kata jual tapak bazar ramadan tu untung, tapi the story akan terhenti setakat itu saja.Mungkin dia boleh untung ratus-ratus. Atau 2 kali ganda harga tapak bazar ramadan asal…Tapi dia tak mahu macam tu. Bila lagi nak tahu diri sendiri ada bakat berniaga kalau tak pernah try menjual di bazar ramadan…Kalau dah jual  tapak bazar ramadan awal-awal, pengalaman berniaga akan zero.Cuma dapat tumpang dengar cerita pahit-manis orang lain…. In the end, saya wish dia good luck!

*klik sini untuk ketahui prosedur sebenar memohon tapak bazar ramadan sehingga berjaya!

2 thoughts on “Cara Mudah Lagi Express Dapat Tapak Bazar Ramadan

  1. bazar larut mlm ramadhan River Ipoh
    keluasan tapak 8×8
    masa jumaat sabtu dan ahad
    harga pendahuluan RM800 termasuk khemah, bulanan RM600
    lokasi river city di jln ipoh berdekatan KFC training centra
    Din 017- 275 8904

    bazar ramadhan lowyat

    keluasan tapak 10×10
    harga RM10,000.00 ( harga boley runding )
    lokasi pintu gerbang lowyat
    tapak terhad.
    Din 017- 275 8904

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s