Tulis Tangan Kiri

Masalah Bila Benda Percuma

Leave a comment

Bukan semua benda percuma itu sedap. Bukan semua benda free itu osem. Ada sesetengah benda tu bila kena bayar,power dia lain macam.Baru ada kick.Baru superb.

Oleh sebab blog ni free, kepoweran dia tu terbatas.Tak sedap.Kadang-kadang aku nak login blog langsung tak dapat.Ada masa tu bila nak publish lak dia jem.Memanjang error.Tak dapat nak post entry baru dengan kerap. Ini masalah bila benda percuma.Aku kena beli domain dan hosting untuk blog power tahap infiniti.Subsidi-subsidi tu langsung tak aci.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s