Tulis Tangan Kiri

Konpius

Leave a comment

Kongsi pengalaman dan untuk rujukan diri sendiri..Itulah tujuan utama aku buat blog ni.Yang mana aku tau, aku cerita.Yang mana aku ingat, cepat-cepat aku publish.Sebelum terlupa.Sebelum koma.Sebelum mati.

Blog ini juga hodoh,tak sama dengan blog orang lain.Orang lain punya kaler blog ada yang blig-bling, follower ribu-ribu (semua awek cun), widget gempak, Alexa Rank pun hebat-Nak lagi best letak Nuffnang atau iklan2 free sepam dua dalam blog.Tapi itu semua tak ada dalam blog hodoh aku ni. Satu pun aku tak letak.Aku malas!

Jadi tak ramai viewer yang datang ke blog.Yang datang cuma viewer yang nak tau pasal air soya, pasar malam atau bisnes tepi jalan.Itulah term-term atau keyword biasa yang membuatkan blog aku dikunjungi pelawat.Semua tu aku dah share,sebab dah ada pengalaman.

Tapi hari ni ada keyword dan viewer sesat yang nak cari info macam di bawah :

“AYAM SIAM UNTUK DIJUAL 2012”

Bila pulak blog aku ni cerita pasal ayam siam?Konpius…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s