Tulis Tangan Kiri

Bolasepak Malaysia Kalah Sebab…..??

Leave a comment

Semua dah tahu malam tadi langkah team Malaysia tersekat setakat di situ saja. Sungguh pun kita seri 1-1 dengan Singapura, tapi secara aggregat Singapura 6-4 Malaysia.So, Singapura la yang layak ke peringkat seterusnya.

Apa pun jangan sedih-sedih..Langkah mesti terus. Tak guna meroyan atau terjun lombong pasal team bolasepak kita. Sekurang-kurangnya mereka dah cuba sedaya upaya dan kembalikan kepercayaan penyokong bolasepak tempatan. Mungkin perlu sedikit perubahan selepas ni. Coach Raja pasti tahu apa masalahnya dan boleh panggil player2 yang tengah top form. Panggil aku pun boleh jugak…bancuh air.

Tapi tadi  dapat emel dari kengkawan satu dunia..Semua sokong Malaysia!

Meh kita tengok komen kawan-kawan saya yang baik hati ni..chaiyokkk!

So, camne best tak game malam tadi Petr Cech?

     Petr Cech-Penjaga Gol Chelsea

Ko plak Speilberg, sokong Singapura ke Malaysia malam tadi?

 Penerbit filem Blockbuster Hollywood-Steven Spielberg

U ni Megan Fox, mesti peminat team M’sia kan?..

Megan Fox-Bekas Pelakon Transformers

Pernah rasai perit lawan Malaysia kan John, so ape citer? 

John Terry

Abang Pierluigi Collina!..lama sungguh tak jumpa. Rasa-rasa game malam tadi adil tak?

My friend….Ronaldo, boleh pergi jauh ke team Malaysia  ni pada masa depan?

Rasa-rasa Pakcik la, nape team bolasepak Malaysia kalah? 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s