Tulis Tangan Kiri

Resepi Air Soya dan Taufufah Original …Panduan A-Z- Percuma!/Cara buat Air Soya dan Tau fu fah

Leave a comment

Makin ramai yang tanya bila la saya nak post resepi air taufu fah pula…Resepi air soya dah bagi dulu.Dah lama dah. Hmmm, dalam youtube dan internet rasanya dah ramai yang bagi resepi taufu fah tu..download dan copy lah di sana.

Tapi masih ada berita baik…Sambungan resepi air soya dan tau fu fah yang saya janjikan dulu sebenarnya dah pun siap ditulis. Selama ni pun resepi tersebut dah ada cuma masih dalam bentuk tulisan cakar ayam dan bahasa sanskrit lama. Hanya saya seorang saja yang faham!

Jadi setelah diupgrade dan dimake up cantik-cantik, akhirnya ia menjadi ebook 27 muka surat. Ringkas tetapi  padat dan step by step bergambar dari awal hingga habis. Ebook tersebut bertajuk Panduan A-Z Air Soya dan Taufufah Original Resepi. Ia diberikan PERCUMA hanya untuk pembeli Ebook Rahsia Jus Bazar Ramadhan! Ini bonus kedua dan terakhir yang saya berikan sebagai tanda penghargaan kepada semua pembeli..

Jadi sesiapa yang nak tahu cara buat air soya dan taufufah yang sedap, pekat dan confirm tak basi…dapatkan Ebook utama dengan harga rm50 tu dulu ya. Maklumat lanjut Klik sini .

Di antara kandungannya:-

Ketahui 5 kesilapan besar  semasa membuat air soya…
Teknik elakkan air soya daripada hangit dan cepat basi…
Apakah sukatan dan bahan-bahan yang terbaik untuk hasilkan tau fu fah yang berkilat
dan tekstur yang lembut…
Tip dan panduan untuk menjual air soya di bazar ramadhan…

 Bagaimana hanya dengan modal RM3 (1kg kacang soya) anda mampu untung lebih RM100?

preview ebook bonus Panduan A-Z Air Soya dan Taufufah Original Resepi:-

Buat air soya ni guna blender di rumah saja. Kena rajin dan kuat semangat la kalau buat ala-ala tradisional camni…Bayangkan lah 30 hari ramadhan buat rutin sama. Kematu juga tapak tangan dok blend kacang soya hari-hari. Penat dan dahaga tu tak payah ceritalah. Tapi untung punya pasal…apa ada hal, betul tak?   Nak senang kerja beli terus mesin air soya. Dalam ebook tu pun ada dibagitau berapa harga dan di mana boleh beli mesin soya.

So, jangan tunggu lama-lama…Maklumat lanjut Klik sini .



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s