Tulis Tangan Kiri

Jana Income Sehingga RM800 Di bazar Ramadhan Dalam Masa 3 jam!.. :Untung Lumayan

23 Comments

>>Terbaru<<Rahsia Jus Bazar Ramadhan! Teknik Sulit Jana Income Sehingga RM800 Dalam

Masa 3 Jam!…Pre Launch!

 

PERHATIAN!::


Kuota Terhad KEPADA 30 ORANG PEMBELI  Terawal Sahaja!

TAWARAN AKAN DITUTUP SERTA MERTA PADA 03 JUN 2011 JAM 12:00 AM.

Salam Sahabat…

Akhirnya setelah bertungkus lumus, ebook sulung saya ini berjaya disiapkan. Untuk rakan-rakan yang banyak beri sokongan, thanks to u all…


Oklah, Tanpa banyak songeh lagi, ebook keluaran pertama saya :

MEMPERKENALKAN…..

 

Rahsia Jus Bazar Ramadhan
“Teknik Sulit Jana Income Sehingga RM800 Dalam Masa 3 JAM!”

 

Apakah rahsia yang konon-konon rahsia sangat tu?

Modul 1: Pra Ramadhan…Langkah Pertama

  • Anda pertama kali mencuba berniaga di bazar ramadhan? Tak tahu  cara  nak dapatkan tapak bazar?Syarat-syarat untuk berniaga…Lokasi pilihan terbaik? Apakah peralatan asas yang WAJIB ada untuk semua peniaga bazar ramadhan…kat mana boleh beli semua tu?.. Saya  kongsikan semuanya  di dalam modul pertama ini khas untuk anda..gambar peralatan pun ada supaya anda lebih jelas!

Modul 2: Rahsia Jus Bazar Ramadhan

 

  • Ketahui 8  jenis jus buah paling meletup dan terlaris di bazar Ramadhan 2010! …Silap  memilih, jualan  anda tak laku!
  • Apakah peralatan dan bahan-bahan utama yang anda perlu ada untuk membuat jus dengan pantas, sedap, dan digemari ramai?…Anda tak perlu membazirkan wang membeli fruit-mixer yang mahal.Gunakan  saja peralatan dan bahan-bahan di dapur rumah anda seperti yang saya syorkan..

Modul 3: 8 Resepi Jus Bazar Ramadhan

  •  Pelajari resepi dan teknik istimewa membuat 8 jus terlaris yang ditunjukkan secara langkah demi langkah dan bergambar. Istimewanya dengan resepi dan teknik ini, anda mampu menjimatkan modal tetapi untung tetap tinggi.
  • Tips memilih buah-buahan yang segar dan paling penting murah!Anda tak perlu lagi susah payah nak semak dan bandingkan harga buah di setiap kedai, pasar borong atau pasaraya.. Semuanya telah  dicatatkan untuk panduan anda. pssst…saya bocorkan satu tips iaitu beli buah tembikai merah dengan harga RM0.99 sebiji pada hari ………………… di pasaraya X.Jimat..Jimat!
  • Ketahui tips dan petua bagaimana  untuk kekalkan  kesegaran jus buah tanpa menggunakan pengawet atau campuran bahan kimia lain…
  • Nak bagi jus anda  lebih menyerlah, cantik dan umphh berbanding pesaing-pesaing?..Tiru tips  saya iaitu dengan  mencampurkan  beberapa titik ……………… , dan beberapa sudu ………………………. ke dalam balang jus.

Modul 4: Teknik Sulit Jana Income Sehingga RM800 Di Bazar Ramadhan Dalam Masa 3 Jam!

  • Modul akhir sekali dan ditunggu-tunggu…pendedahan teknik sulit bagaimana untuk menjana RM800 dengan menjual jus buah di bazar ramadhan dalam masa 3 jam. Saya akan tunjukkan dengan terperinci cara mengira kos dan untung hingga anda juga mampu meraih untung lumayan sedemikian di dalam modul ini..Tak ada rahsia-rahsia lagi!
  • Anda seorang guru, kerja-gomen, pekerja kilang, sektor swasta, pemandu teksi, suri rumah, student U atau angkasawan yang tak ada masa tapi masih ingin jana income lumayan di bazar ramadhan?…Jangan risau. Saya juga kakitangan kerajaan. Ketahui bagaimana saya menjadi taukeh kepada 2 gerai jus serentak tanpa perlu ponteng atau berhenti kerja!Saya akan dedahkan  bagaimana mengurus masa dan gerai, mencari pekerja dan bayaran upah yang setimpal.
  • 5 tips penting yang anda perlu tahu untuk menyokong dan membantu  jualan anda. Jangan terlepas tips yang sangat berguna untuk semua peniaga di bazar ramadhan.
  • Takut rugi bila hujan melanda?-Usah risau, saya akan dedahkan taktik dan strategi  rahsia bagaimana langkah-langkah yang perlu diambil supaya tak alami kerugian yang terlalu tinggi.

Berapa Harga Jualan?

Secara jujurnya harga bagi produk ini apabila dilancarkan adalah lebih dari RM60 kerana pengalaman yang saya kongsi di dalam ebook ini begitu bermakna.

Namun untuk harga Pra Pelancaran (Pre Launch) adalah RM40 sahaja!!! Terhad KEPADA 30 ORANG PEMBELI saja.

INGAT, TAWARAN INI HANYA SEHINGGA (Ahad )3HB  Julai 2011 Sahaja! Dan..

Grab sekarang sementara masih pada harga RM40..

P.S: Anda boleh bersusah payah try 1-2 bulan cari maklumat sendiri di internet!

Atau…

Jimat masa, tenaga, malah wang anda!
Beli sekarang dari saya!

Dapatkannya sekarang.

bank in ke akaun saya:

Maybank

No Akaun 114085829101


Atau

CIMB BANK
No Akaun: 12750009693526
Dan emailkan bukti pembelian dengan tajuk “BELI RAHSIA JUS BAZAR RAMADHAN” ke mizzan11@gmail.com

Link download akan diemailkan ke email anda dengan sepantas yang mungkin dalam masa 24 jam.

KUOTA TERHAD  ya..Cepat!Cepat!

>>UPDATE  30 Jun 2011 (Khamis)…4.54 pm!! <<Kuota RM40 hanya tinggal untuk  26 orang pembeli sahaja lagi!

Grab sekarang sebelum jualan ditutup Ahad 03 Julai 2011… 


UPDATE TERKINI!!! KUOTA EBOOK RM40 TINGGAL UNTUK 25 PEMBELI SAJA LAGI…. Telah 5 orang

pembeli Grab ebook ini sehingga jam 10.00 a.m Jumaat (1.7.2011)!

UPDATE LAGI TERKINI!!! Tawaran RM40 ebook Rahsia Jus Bazar Ramadhan telah tamat secara rasminya. Terima kasih kepada pembeli yang telah grab ebook ini dan memberi komen yang positif.

Harga ebook ini telah dinaikkan dan dijual RM50 mulai sekarang!

Dapatkan segera sebelum harganya dinaikkan lagi kepada RM60 semasa pelancaran rasminya. Very Soon!

 

23 thoughts on “Jana Income Sehingga RM800 Di bazar Ramadhan Dalam Masa 3 jam!.. :Untung Lumayan

  1. salam,saya baru jmpa blog ni mlm td.ari ni dah expied kan,blh cowtim lg tak untuk buku tu

  2. saya dan kawan saya newbie dan baru pertama kali nak cuba meniaga bazar ramadhan ni..terima kasih,buku ebook abang banyak membantu..=)

  3. ebook keluaran abang ni ada lagi ke….nak niaga air lah bulan ramadhan ni

  4. sy pon bmnat ngn ebook ni..bole dptkan lg x?

  5. mmmmmm. blog yang menarik dan berfaedah,

  6. berminat..bg info kt sy..tq

  7. salam…saya berminat dgn ebok ni… ada jual lagi tak?

  8. Saya berminat dgn ebook ni..masih ada lagi tak? mcm na cara nak beli ek?

  9. saya berminat…masih ada..?? emailkan kpda saya..

  10. salam… saya berminat dgn ebook ini.. mcm mane care nk bli ebook ni?

  11. salam mcm mne nak beli direct trus ni.

  12. mawih ada lagi ke eboom ni.berminat

  13. As’salam..masih ada jual ke ebook ni..sya berminat..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s