Tulis Tangan Kiri

Cara Apply Tapak Bazar Ramadhan Putrajaya

Leave a comment

Bagaimana nak apply tapak ramadhan Putrajaya?

Oppss…kalau ada yang masih berhajat nak berniaga di bazar Ramadhan Putrajaya, lupakanlah. Borang permohonan dah keluar April 2013 dan telah ditutup pada 30 April 2013. Too late dah sekarang ni. Mungkin rezeki kita di tempat lain.

Kalau dulu nak mohon borang bazar ramadhan di Putrajaya ni agak leceh.Maksud saya nak mendapatkan form itu sendiri yang susah. Bila Perbadanan Putrajaya umum dalam website borang dah keluar, kita kena ambil borang di kompleks-kompleks terpilih-isi borang dan hantar semula ke PBT.Masa tu saya, minta kawan tolong ambilkan borang  sebab dia kerja gomen di  Putrajaya. Saya tak ingat masa tu borang kena bayar atau tidak.

Tapi sekarang dah advanced. Memang sepatutnya pun. Boleh download terus melalui Facebook Perbadanan Putrajaya. Ini barulah cara bekerja yang efisien.Jadi bila maklumat dan borang diperolehi dengan pantas, saya percaya tahun ini mesti di tapak bazar ramadhan Putrajaya akan makin ramai peniaga.Tahniah!

Untuk yang dah terlepas peluang tu, wake up brader n sister! Sekarang masa yang tepat untuk anda call PBT masing-masing. Jangan sampai terlepas peluang memohon tapak bazar ramadhan di tempat lain pula. Don’t miss the train…Again!

 Untuk tahu apa persediaan yang perlu dibuat sebelum mula berniaga di bulan puasa Klik Pra Ramadhan…Langkah Pertama.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.